Skip to content

Chi Kung Basisweekeinde

Train jezelf gelukkiger, gezonder, vitaler en krachtiger in minder dan twee jaar. Maak kennis met de geheimen van de oude ‘Innerlijke Alchemie’ van de Taoïsten.

Je leert razendsnel, met veel humor en heel wat zelfspot, de belangrijkste Tao-technieken van o.a. Mantak Chia. Zoals de Innerlijke Glimlach, de 6 Helende Tao-Klanken, de 3 Innerlijke Beschermvuren, het Gouden BeschermEi en nog veel meer…

Van 2002 tot 2007 heb ik getraind in Helende Tao via Reinoud Eleveld. In 2004 kreeg ik toestemming om zelf les te gaan geven in de 3 basisweekeindes. Het zijn verbazingwekkend krachtige technieken met een enorm herstellend vermogen voor je geluk, gezondheid, vitaliteit en kracht. Een absolute aanrader voor iedereen die gelukkig en gezond oud wil worden.

€ 177,00 voor 12 uur training
Zaterdag 15 april en zondag 16 april van 10.00 – 17.00 uur

St. ’t Groenewold, Begijnengang 17, 5911 JL Venlo
Er is koffie/thee, maar geen middaglunch. Breng zelf iets te eten mee.

Als je alle 3 de basisweekeindes hebt gevolgd, kun je door naar een Helende Tao Top groep.

Denk altijd aan:
prettig zittende sportkleding in meerdere lagen. De ruimte wordt regelmatig gelucht. Tussendoor koelt het flink af. Aparte schoenen/pantoffels/dikke sokken voor in de zaal. Een slaapzak. Denk aan een flesje water, zodat je tijdens de lessen kunt blijven drinken.

Activiteiten zijn altijd voor eigen verantwoording en vanuit eigen vrije wil.

Slechts dat wat vanuit Hara gebeurt, slaagt volledig.
(Karlfried Durckheim)

Back To Top