Skip to content

Natuurbeleving

Coach en trainer, Jos Kleijnen, verzorgt professionele maatwerktrainingen, coaching en wandelingen op de meeste mooie en magische plekken in de natuur. Van kleine dagtochten op zijn geboortegrond tot en met 5-daagse intensieve bos-en bomentrainingen in een Nationaal Park.
Klanten leren zichzelf weer echt kennen, tanken volop bij, ontspannen en laten los in de natuur. Uiteindelijk komen ze weer veel dichter bij hun eigen lijf, ademhaling en energiestroom. Hierdoor groeien ze door naar een rijker en natuurlijker leven te midden van alle drukte en stress.

Bos- en bomentrainingen

Speciale oefeningen, meditaties, blinddoekwerk, innerlijke stilte en zuivere openheid verbeteren het contact met de natuur, met je eigen lijf en uiteindelijk met jezelf.

Hoe eenvoudiger, eerlijker en natuurlijker je wordt, des te gemakkelijker zal het bos- en bomenwerk voor je zijn.

Uiteindelijk ga je unieke ervaringen opdoen, ver voorbij de woorden, die zich voor altijd diep in je vastzetten.

Natuurbeleving

Vanuit eenvoud, geduld en zachtheid in je eigen doen en laten, worden signalen vanzelf weer helder. Een natuurlijke omgeving helpt hier enorm bij.

Je lijf als kompas staat namelijk altijd en overal voor je klaar. Daarvoor heb je wel rust, ruimte en stilte nodig. Die vormen ‘voedsel voor je geest’. Je komt weer dieper bij het ‘stille’ weten van je hart. Je lichaam krijgt een kans zijn oude kennis weer naar boven te halen.

Zo word je leven gemakkelijker.

Magische natuurtochten

Samen met mij begin je aan een fantastische, sprookjesachtige reis terug naar je eigen innerlijke ‘natuur’bron en je eigen verhaal.

Je zult, bijna vanzelf, de juiste plekken of plaatsen vinden om oude delen van jouw eigen ‘diepere’ kennis weer naar boven te halen.

Aldoende wordt elke wandeling of tocht vanzelf een steeds magischer avontuur.

Advies, begeleiding of trainingen nodig?
Back To Top