Skip to content

Omgaan Met Agressie

Leer op tijd grenzen stellen. Gebruik gesprekstechnieken en speciale lichaamshoudingen. Krijg zicht op je eigen reacties en leer jezelf goed kennen. Voorkom geweld en de-escaleer agressie meteen. Vergroot je vaardigheid om iemand tot rust te brengen en te kalmeren voordat het te echt laat is.

We werken met oefeningen uit de politie-trainingen voor het beheersen en controleren van geweld. We gebruiken daarbij wel de allerzachtste en meest respectvolle technieken uit de zorg. Alle oefeningen worden op een speelse wijze getraind in groepen.

Vanaf 2008 train ik kinderen in Gevaarsbeheersing-4- Kids en volwassenen in Omgaan Met Agressie. Het zijn spannende en uitdagende oefentechnieken. Je leert enorm veel in een heel korte tijd. Het kan je goed helpen bij plotselinge agressie en onnodig geweld.

De tijd lijkt steeds sneller te gaan en de behoefte aan rust en stilte neemt voor ieder mens toe. Rust en stilte zijn voedsel voor je geest. Het lijf als kompas staat altijd en overal voor je klaar. Een natuurlijke omgeving met veel ruimte, rust en stilte helpt hier enorm bij.

€ 525,00 per dagdeel all-in

Data, tijden en oefenlocatie  in overleg. Maximaal 8 deelnemers per dagdeel.

Zwembad De Bosberg, Bosstr. 116, 6071 PZ Swalmen
Er is koffie/thee, maar geen middaglunch. Breng zelf eigen lunch mee.

Denk altijd aan:
prettig zittende sportkleding in meerdere lagen. Oefeningen zijn binnen en buiten. Binnen op blote voeten en/of speciale schoenen. Buiten met sportschoenen. Geen sierraden, kortgeknipte nagels. Breng een flesje water en een handdoek mee.

Activiteiten zijn altijd voor eigen verantwoording en vanuit eigen vrije wil.

Waar respect groeit,
vermindert agressie.

Back To Top